En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil durum anında bapnın olabilir olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve şık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hatır kontrol edilmelidir. 

Binada yangın çıkması halinde alev ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine demetlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an Yangın Kapısı boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna hileınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayeste olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz alınabilir bunun dışında ülkeçe gösterilen yönetmeliklere mutabık istanbul Yanggın kapısı fiyatları olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun düzenıyoruz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page